Skip to main content Skip to search

Over Bouman

Waarom Bouman?

In 1992 startte Bouman Bedrijfsadvisering als familiebedrijf. Inmiddels is de tweede generatie opgestaan en we geloven nog steeds in nauw persoonlijk contact en langdurige relaties.

Bij al onze diensten houden we rekening met zowel de actuele wet- en regelgeving als de financiële situatie van uw onderneming, de privé omstandigheden en uiteraard uw wensen. In onze beleving is fiscaal en juridisch advies dan ook altijd maatwerk.

Samen met u bekijken we of er optimaal gebruik wordt gemaakt van alle fiscale en juridische voordelen. Wij houden rekening met de actuele wet- en regelgeving en staan voor een weloverwogen (belasting)advies. Uw belangen staan voorop en we denken graag mee met uw vraagstukken. Naast jarenlange ervaring en actuele kennis beschikken we ook over een breed netwerk, zodat u nagenoeg al uw vragen bij ons kunt neerleggen.

We hebben een zeer divers cliëntenbestand en in verscheidene branches: gemeenten, startende ondernemers, zorg- en welzijn (radiologen, huisartsen, tandartsen, personal trainers, psychologen, maatschappelijke organisaties), ZZP-ers, (inter)nationale ondernemingen op het gebied van metaal en techniek, transport, olie- en gas, tandheelkunde, een kappersbedrijf, een bakkersbedrijf, advocatuur, financiële en/of juridische advisering, detailhandel, (digitaal) ontwerp, communicatie, festivalorganisaties en nog meer.

 

Interesse in een gesprek? Bel ons op: 0229 23 18 97

 

Onze voordelen

  • Heldere taal gericht op uw wensen
  • Multidisciplinaire aanpak
  • Een platte organisatie
  • Marktconforme prijzen